opc_loader

Prestige

Prachtig nieuw dressuur model Prestige. Dit model wordt gemaakt met een verharde schacht, enkelstabilisatie, een luxe afgewerkte ritsbeschermer en een hoge dressuurboog van 8 cm.

De rijlaarzen van Celeris worden volledig met de hand op maat gemaakt. Er worden 24 metingen gedaan, waardoor een perfecte passing gegarandeerd kan worden. Ook het uiterlijk van de dressuurlaars Grandeur kan naar wens worden aangepast, dit is allemaal bij de prijs inbegrepen.

Celeris rijlaarzen worden gemaakt van topkwaliteit kalfsleer en zitten door het maatwerk als een tweede huid. De laarzen geven een fijn contact met het paard tijdens het rijden, je zult nauwelijks merken dat je nieuwe laarzen draagt!

Designed by you, made by Celeris.

Kleurenpalet Celeris Rijlaarzen

749,00
x
Beschrijving

Details

Kalfsleren verharde schacht – zachte kalfsleren voering – hoge boog van 8 cm – YKK rits aan de schuine binnenzijde, mét luxe afgewerkte ritsbeschermer – rits beschermer met ritsstop – enkel stabilisatie – leren binnenzool - rubber buitenzool

Aanmeetservice

Wil je zelf de rijlaarzen opmeten, stuur dan een mail om de aanmeetgids en order formulier te ontvangen. Je kunt ook gebruik maken van onze aanmeetservice of je aanmelden bij een van onze fitting days.

Levertijd

Ongeveer 12 weken