opc_loader

Grandeur

Dressuur Rijlaars Grandeur de laars van Emmelie Scholtens, ambassadrice Celeris rijlaarzen Benelux.

Prachtig nieuw dressuur model Grandeur. Net als de Passage met een extra harde schacht te krijgen. Natuurlijk ook met enkelstabilisatie. De voet en enkel zijn wat moderner uitgesneden voor een chiquere uitstraling!

De rijlaarzen van Celeris worden volledig met de hand op maat gemaakt. Er worden 24 metingen gedaan, waardoor een perfecte passing gegarandeerd kan worden. Ook het uiterlijk van de dressuurlaars Grandeur kan naar wens worden aangepast, dit is allemaal bij de prijs inbegrepen.Aanmeetgids Celeris Rijlaarzen

Celeris rijlaarzen worden gemaakt van topkwaliteit kalfsleer en zitten door het maatwerk als een tweede huid. De laarzen geven een fijn contact met het paard tijdens het rijden, je zult nauwelijks merken dat je nieuwe laarzen draagt!

Designed by you, made by Celeris.

Kleurenpalet Celeris Rijlaarzen

669,00
Aanmeetservice
Buitenschacht
Voering
Strass
Zool
Sporenriem met Beschermer
Laarzentas
Beschrijving

Details

Kalfsleren schacht – zachte kalfsleren voering – hoge boog – YKK rits aan de schuine binnenzijde – rits beschermer met ritsstop – enkel stabilisatie – leren binnenzool - rubber buitenzool

Toeslag harde buitenschacht € 120,-

Aanmeetservice

Wil je zelf de rijlaarzen opmeten, stuur dan een mailtje. Je kunt ook gebruik maken van onze aanmeetservice of je aanmelden bij een van onze fitting days.

Levertijd

8 week

Celeris rijlaarzen op maat | Aanmeet afspraak

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: