opc_loader

Bia

Dressuur Veterlaars Bia de keuze van Emmelie Scholtens, ambassadrice Celeris rijlaarzen Benelux.

De Celeris Bia rijlaars is genomineerd voor Horses product van het jaar! 

Celeris rijlaarzen worden volgens de traditionele ambacht in de beste leerateliers van Portugal handgemaakt. Alle rijlaarzen van Celeris worden gemaakt van topkwaliteit kalfsleer en zitten door het maatwerk vanaf het begin heel comfortabel. Samen met de klant maken wij alle rijlaarzen Custom Made, zonder meerkosten!

De Bia is het paradepaardje van Celeris Rijlaarzen. Prachtige looks, hoog comfort en het uiterlijk is geheel custom made te maken naar de wensen van de klant. Niemand minder dan Emmelie Scholtens is onze trotse ambassadeur van de Bia Dressuurlaars. Topkwaliteit, Comfort, Custom Made en Betaalbaar, dat zijn Celeris Rijlaarzen.

Designed by you, made by Celeris.

Kleurenpalet Celeris Rijlaarzen

619,00
Beschrijving

Details

Kalfsleren schacht – zachte kalfsleren voering – hoge boog – rits aan de schuine binnenzijde – rits beschermer met ritsstop – hakbeschermer – enkel stabilisatie – leren binnenzool -  rubber buitenzool

Toeslag harde buitenschacht € 100,-

Online bestellen

Bestel je laarzen online! Na bestelling van jouw gewenst model ontvang je van ons het Bestelformulier | Aanmeetgids | Bootdesign om je eigen maten op te nemen en je droomlaarzen te bestellen. Het is mogelijk om een 100% pasgarantie te bestellen bij je laarzen. Wanneer je toch een foutje hebt gemaakt bij het aanmeten, bestellen we een nieuw paar laarzen voor je, in de correcte maat. Mochten de laarzen perfect zijn aangemeten door jezelf, dan ontvang je € 100,- korting op het tweede paar laarzen binnen 2 jaar.

Aanmeetservice

Je kunt ook gebruik maken van onze aanmeetservice.

Levertijd

Ongeveer 12 weken 

Alternatieve artikelen:

Menu
  • Nederlands
  • English