opc_loader

Levise Wedstrijd Rijjas Kate

Op zoek naar een wedstrijdjas, speciaal voor jou op maat gemaakt? En dan ook nog een precies in het design dat jij voor ogen hebt? Dan is een maatwerk wedstrijdjasje van Levise iets voor jou! 

Elegantie door eenvoud. Ons model "Kate" is een chique jas die volledig naar wens kan worden uitgevoerd. Het model is prachtig in een korte, sportieve uitvoering. Maar ook voor iemand die liever een langere klassieke jas wil, is dit model geschikt.

Hoe werkt het bestellen van een wedstrijdjasje of gilet op maat?

1. Maak een afspraak.

2. Je wordt door ons uitgebreid geadviseerd over de mogelijkheden van een zelf samengesteld wedstrijdjasje of gilet. Uiteraard krijg je uitgebreid de mogelijkheid om onze stoffen te voelen en te bekijken.

3. De definitieve keuze van jouw design wordt door ons opgenomen.

4. Wij nemen jouw maten op. Afhankelijk van het model, varieert dit van 10 tot 12 verschillende maten.

5. Wij vragen je om een aanbetaling van 50% van je wedstrijdjas of gilet. Zodra de aanbetaling is voldaan wordt jouw bestelling definitief geplaatst.

6. De levertijd bedraagt vervolgens 10-12 weken. Zodra je wedstrijdjas of gilet binnen is nemen wij contact met je op. In overleg kun je jouw wedstrijdjas of gilet dan afhalen of laten verzenden. Verzenden vindt plaatst zodra de overige 50% procent van het bedrag voldaan is.

529,00
x
Beschrijving

Alle prijzen zijn inclusief het volledig op maat maken en inclusief alle gewenste details.  Alleen voor de Swarovski-knopen betaal je een kleine meerprijs. 

Swarovski-knopen op rijjas € 39.95

Alternatieve artikelen: