opc_loader

Levise Wedstrijd Heren Rijjas William

Op zoek naar een heren rijjas, speciaal voor jou op maat gemaakt? En dan ook nog een precies in het design dat jij voor ogen hebt? Dan is een maatwerk heren rijjas van Levise iets voor jou! 

Levise is de heren zeker niet vergeten! "William" staat prachtig bij ieder figuur. Een getailleerde jas met aan de achterzijde een dubbele split voor extra rijcomfort. Uit te voeren met allerlei details, maar ook in een simpele zwarte of donkerblauwe variant. Hoogwaardig afgewerkt.

Hoe werkt het bestellen van een heren rijjas op maat?

1. Maak een afspraak.

2. Je wordt door ons uitgebreid geadviseerd over de mogelijkheden van een zelf samengesteld heren rijjas. Uiteraard krijg je uitgebreid de mogelijkheid om onze stoffen te voelen en te bekijken.

3. De definitieve keuze van jouw design wordt door ons opgenomen.

4. Wij nemen jouw maten op. Afhankelijk van het model, varieert dit van 10 tot 12 verschillende maten.

5. Wij vragen je om een aanbetaling van 50% van je wedstrijdjas of gilet. Zodra de aanbetaling is voldaan wordt jouw bestelling definitief geplaatst.

6. De levertijd bedraagt vervolgens 10-12 weken. Zodra je wedstrijdjas of gilet binnen is nemen wij contact met je op. In overleg kun je jouw heren rijjas dan afhalen of laten verzenden. Verzenden vindt plaatst zodra de overige 50% procent van het bedrag voldaan is.

529,00
x
Beschrijving

Alle prijzen zijn inclusief het volledig op maat maken en inclusief alle gewenste details.  Alleen voor de Swarovski-knopen betaal je een kleine meerprijs. 

Swarovski-knopen op wedstrijd jas € 39.95

Alternatieve artikelen: