opc_loader

Levise Slipjas Victoria

Op zoek naar een slipjas, speciaal voor jou op maat gemaakt? En dan ook nog een precies in het design dat jij voor ogen hebt? Dan is een maatwerk slipjas van Levise iets voor jou! 

Acteer jij in de hoogste klassen van de dressuursport? Dan kan een slipjas die volledig door jouw is samengesteld, niet ontbreken in het plaatje. Deze jas heeft verzwaarde slippen zodat de slippen goed op hun plek blijven liggen tijdens het rijden.

Hoe werkt het bestellen van een wedstrijdjasje of gilet op maat?

1. Maak een afspraak.

2. Je wordt door ons uitgebreid geadviseerd over de mogelijkheden van een zelf samengesteld wedstrijdjasje of gilet. Uiteraard krijg je uitgebreid de mogelijkheid om onze stoffen te voelen en te bekijken.

3. De definitieve keuze van jouw design wordt door ons opgenomen.

4. Wij nemen jouw maten op. Afhankelijk van het model, varieert dit van 10 tot 12 verschillende maten.

5. Wij vragen je om een aanbetaling van 50% van je wedstrijdjas of gilet. Zodra de aanbetaling is voldaan wordt jouw bestelling definitief geplaatst.

6. De levertijd bedraagt vervolgens 10-12 weken. Zodra je wedstrijdjas of gilet binnen is nemen wij contact met je op. In overleg kun je jouw wedstrijdjas of gilet dan afhalen of laten verzenden. Verzenden vindt plaatst zodra de overige 50% procent van het bedrag voldaan is.

649,00
x
Beschrijving

Alle prijzen zijn inclusief het volledig op maat maken en inclusief alle gewenste details.  Alleen voor de Swarovski-knopen betaal je een kleine meerprijs. 

Swarovski-knopen op slipjas € 39.95

Alternatieve artikelen: