opc_loader

Levise Heren Slipjas Phillip

Op zoek naar een heren slipjas, speciaal voor jou op maat gemaakt? En dan ook nog een precies in het design dat jij voor ogen hebt? Dan is een maatwerk heren slipjas van Levise iets voor jou! 

Ook voor heren die op hoog niveau dressuur rijden, heeft Levise een chique slipjas in het assortiment. Uiteraard met verzwaarde slippen, zodat de slippen tijdens het rijden goed op hun plek blijven liggen.

Hoe werkt het bestellen van een heren slipjas op maat?

1. Maak een afspraak.

2. Je wordt door ons uitgebreid geadviseerd over de mogelijkheden van een zelf samengesteld heren slipjas. Uiteraard krijg je uitgebreid de mogelijkheid om onze stoffen te voelen en te bekijken.

3. De definitieve keuze van jouw design wordt door ons opgenomen.

4. Wij nemen jouw maten op. Afhankelijk van het model, varieert dit van 10 tot 12 verschillende maten.

5. Wij vragen je om een aanbetaling van 50% van je wedstrijdjas of gilet. Zodra de aanbetaling is voldaan wordt jouw bestelling definitief geplaatst.

6. De levertijd bedraagt vervolgens 10-12 weken. Zodra je wedstrijdjas of gilet binnen is nemen wij contact met je op. In overleg kun je jouw heren slipjas afhalen of laten verzenden. Verzenden vindt plaatst zodra de overige 50% procent van het bedrag voldaan is.

649,00
x
Beschrijving

Alle prijzen zijn inclusief het volledig op maat maken en inclusief alle gewenste details.  Alleen voor de Swarovski-knopen betaal je een kleine meerprijs. 

Swarovski-knopen op slipjas € 39.95

Alternatieve artikelen: