opc_loader

Cal Rei Dressuur Diamond Zadeldek

De unieke Cal Rei producten beschikken over de 3D Spacer technologie, een speciaal ontworpen technologie die maximaal comfort, optimale hygiëne, perfecte drukverdeling en schokdemping en maximale ventilatie garandeert.

De dekjes uit de diamond collectie van Cal Rei zijn afgewerkt met een katoenen bies en een goud-, zilver- of bronskleurig draad langs de bies. Deze dekjes hebben een super luxe uitstraling, perfect voor op concours. 

Perfecte drukverdeling en schokdemping: Het 3D Spacer materiaal bestaat uit miljoenen polyester vezels en is extreem duurzaam, veerkrachtig en licht van gewicht. De polyester vezels zijn in twee lagen in horizontale en verticale richting gevormd  waardoor er een unieke open en elastische structuur ontstaat in het materiaal die optimale vering biedt, ideaal voor de perfecte gelijkmatige drukverdeling en schokdemping op de rug van het paard. Het speciale 3D Spacer materiaal heeft een perfect aanpassingsvermogen waardoor de CalRei producten goed blijven zitten in welke positie of beweging van het paard dan ook. 

99,95
Kleur
x
Beschrijving