opc_loader

Celeris Pablo Genomineerd voor Horses Product van het jaar 2018! Celeris Pablo Horses Product of the year

De Celeris Pablo is een prachtig elegante rijlaars door z’n strakke lijnen en het model van een traditionele dressuurlaars. Vervaardigd uit topkwaliteit kalfsleer biedt de laars uitstekende ondersteuning, met de comfort die je normaal bij een springlaars zou verwachten. Daardoor voelt dit model als een tweede huid aan. Vanaf het eerste moment ben je verkocht door de elegantie en het comfort. Dit is absoluut ons supermodel. Zoals gebruikelijk wordt ook de Celeris Pablo op maat gemaakt en voor het design van jouw droomlaars betaal je géén meerprijs.

Stem op ons en maak kans op mooie prijzen!

Hoofdprijs: Set Custom Made Celeris Pablo

Stemmen kan via deze link

Stuur je de bevestiging van je stem door naar: pablo@celeris-rijlaarzen.nl en laat daar je NAW-gegevens achter. Zorg dat je ons volgt op Facebook en/of ons volgt op Instagram!

Stemmen kan tot 31 Decemeber. Heb je op ons gestemd, maar nog niet meegedaan aan onze win actie? Je kan tot 7 Januari je bevestiging doorsturen. 12 Januari maken we de winnaars bekend.

Let op! Officieel reglement van Horses Prodict van het jaar en wij volgen deze ook!

1) Het uitbrengen van een stem is gratis.

2) Je kunt per e-mailadres maximaal 1 stem per categorie uitbrengen.

3) Personen die een poging doen om meerdere e-mailadressen te gebruiken om zo de kansen op winnen te vergroten, worden verwijderd en dingen niet meer mee naar de te winnen prijzen.