opc_loader

Emmelie Scholtens

Celeris Rijlaarzen is een jong merk op de Nederlandse markt, voor kwaliteitsvolle en op maat gemaakte rijlaarzen. Eind vorig jaar zijn wij benaderd door Marije Hubers, en na succesvolle testperiode is het sponsorcontract getekend en is Emmelie ambassadeur geworden voor de dressuurlijn van deze exclusieve Rijlaarzen.

Nadat ik eerst zelf een periode wilde ervaren hoe de laarzen van Celeris aanvoelden qua comfort en kwaliteit hebben we afgelopen week het sponsorcontract getekend. Celeris Rijlaarzen zijn zeer comfortabele en modieuze laarzen die direct als gegoten zitten. Alle laarzen zijn maatwerk en je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het laten ontwerpen. Ik ben ontzettend blij met deze samenwerking en draag de producten van Celeris met veel plezier”, aldus Emmelie.

Voor Marije Hubers van Celeris Rijlaarzen is de samenwerking met Emmelie de kers op de taart. “Emmelie is in mijn ogen een amazone die alle eigenschappen vertegenwoordigt die wij ook zien in ons merk Celeris Rijlaarzen. Elegantie, Samenwerking, Perfectie, No nonsens allemaal eigenschappen die wij als merk nastreven”, aldus Marije Hubers.

Op de foto rijdt Emmelie de 6-jarige Fenix (Vivaldi x Houston) tijdens de WK Training in Kootwijk. Emmelie draagt hier de schitterende dressuurlaars Bia, het best verkochte model van Celeris Rijlaarzen.

www.wittescholtens.nl

Merel Blom

Eventingruiterceleris-benelux-merel-blom

Merel Blom is sinds haar jonge jaren actief in de paardensport. Op 5-jarige leeftijd begon zij met rijden op haar zeer eigenwijze pony Sintels Erica. In deze tijd werd er meer zonder dan met zadel gereden en werden de eerste cross hindernissen gesprongen. Op twaalfjarige leeftijd begon Merel het paardrijden serieuzer aan te pakken en reed zij haar tweede pony naar het Z-dressuur en Z-springen. Hierna volgde haar cross carriere waarin zij drie ponies uitbracht op het hoogste niveau en werden de eerste internationale prijzen gepakt. Na in haar junioren periode wat pech te hebben gehad reed zij op 19 jarige leeftijd haar eerste Young-Riders EK met Lady Lorridaile. Hierna volgde nog twee Young Riders EK met respectievelijk de paarden Tosca van de Peerdenbos en Rodeska. In 2011 reed zij haar eerste senioren EK in Luhmuhlen met één van haar persoonlijke favorieten Umberto. 

Inmiddels heeft Merel al met 7 verschillende paarden op drie sterren niveau gereden en staat zij op het punt om met haar talent Rumour has it de overstap te maken naar het 4 sterren niveau. Merel is gezegend met een goed gevoel voor jonge paarden en dit heeft haar al veel successen gebracht. Zo heeft Merel al 4 verschillende paarden aan de start gebracht op het WK voor jonge paarden in Lion d'Angers. Daarbij heeft Merel alle paarden die zij momenteel op drie sterren niveau uitbrengt voor het eerst kennis laten maken met de eventing sport en opgeleid vanaf de L naar hun huidige niveau.

www.merelblom.nl

Sanne Voets

Para Dressuur amazoneSanne Voets

"Paardensport een individuele sport? Dat dacht ik niet!" Sanne draait al bijna een decennium mee op het hoogste niveau in para dressuur en dat succes is niet aan komen waaien. Het is het resultaat van toewijding, moed én een fantastisch team dat ze om zich heen heeft verzameld. Dat team bestaat uit sponsors, suppliers en supporters. Iedereen draagt bij aan het waarmaken van de ambities. Onze gemeenschappelijke delers zijn de passie voor (paarden)sport én de wil om altijd op zoek te zijn naar hoe dingen beter kunnen. Iedereen draagt op zijn eigen manier bij aan het gemeenschappelijk doel dat we samen hebben gesteld. Samen zijn we TeamSV en gaan we voor goud in Tokyo. 

www.sannevoets.com

Febe van Zwambagt

Dressuur amazone

Ik ben Febe van Zwambagt, 21 jaar en na het behalen van mijn havo diploma ben ik full time in de paarden begonnen. Momenteel werk ik halve dagen voor stal van Silfhout en halve dagen run ik mijn eigen stal, Febe Stables in Bergharen. Hier staan naast mijn eigen paarden ook trainingspaarden en hier geef ik ook lessen. Ik ben gediplomeerd instructrice niveau 4.  Sinds een jaar word ik ondersteund door Celeris en daar ben ik ontzettend blij mee!

Instagram Febevz

Soraya Brison

Dressuur amazone

Ik ben Soraya Brison en woonachtig in België. Van jongs af aan zit ik al in de paarden. Wij zijn een echte paardenfamilie! Mijn ouders hebben zelf gereden, mijn zus rijdt ooken mijn grootouders hebben zelf nog paarden gefokt. Ik heb met mijn eerste paard Giorgio Armani alles doorlopen van junioren tot de Grand Prix U25. In 2015 en 2018 hebben wij België vertegenwoordigd op het Europees Kampioenschap. Nu gaat hij door het leven als een schoolmaster voor een Young Rider. Momenteel heb ik 2 paarden, Sairus (10j) en Ladykiller (4j) die ik natuurlijk hoop door te trainen naar het hoogste niveau. Wij hebben ook onlangs onze eigen stal opgestart.

SBH Dressage Stables

Franka Loos

Dressuur amazone

Ik ben 25 jaar oud en sinds September vorig jaar begonnen met mijn eigen stal Franka Loos dressage hiervoor heb ik 2,5 jaar bij Van Olst gereden en heb daar verschillende goed gekeurde hengsten gereden.Ook heb ik bij de jeugd toen ik jonger was in het kader gezeten. Ik ben heel blij met deze kans omdat als startend ondernemer er veel op je af komt en als Celeris je dan zo wilt helpen is alleen maar fantastisch! Met mijn bedrijf richt ik mij vooral op jonge paarden dit vind ik namelijk het allerleukste! Omdat ik hele dagen op rijlaarzen loop vind ik het heel belangrijk dat ze lekker zitten en met Celeris ben je daar wel zeker van ook is het fijn dat ze zo lang meegaan juist omdat je ze zoveel gebruikt. Verder is het een leuke bijkomstigheid dat je je ze in alle soorten maten en kleuren kan bestellen hoe leuk is dat... ik ben er in ieder geval heel enthousiast over en ik weet zeker dat als je ze eenmaal gehad hebt je nooit meer anders wilt .. 

Instagram Franka Loos

Malene Nootenboom 

celeris-benelux-malene-nootenboom

Grand prix amazone 

Bijzonder inspirerend is Malene Nootenboom van bewust wedstrijd rijden. Met bewust wedstrijd rijden geeft ze inspirerende trainingen, proefgerichte trainingen en clinics. Ze is met haar eigen paarden succesvol op het aller hoogste niveau! De paarden heeft ze zelf opgeleid van zadelmak tot de GP. Meer informatie over Malene, haar paarden en bewust wedstrijd rijden vind je op haar website.

www.bewustwedstrijdrijden.nl

Maurice Stevens

Springruiter

Maurice Stevens is een getalenteerde springruiter afkomstig uit het Noorden van Nederland. Zijn talent en kwaliteiten in het opleiden en uitbrengen van springpaarden bleef Marije Hubers van Celeris Rijlaarzen niet onopgemerkt. 

“Ik vind het heel erg leuk om jong talent een steuntje in de rug te kunnen geven en hen te ondersteunen met de kwaliteit producten van Celeris. Maurice is jong, ambitieus en getalenteerd, iets wat wij bij Celeris ook graag uitdragen. 

De afgelopen periode heeft Maurice onze producten uitvoerig kunnen testen en hij is erg enthousiast over de kwaliteit en draagcomfort van de springlaarzen en chaps. Met de ondersteuning van Maurice willen we de springlijn van Celeris in de markt onder de aandacht brengen en verder uitbouwen.

Facebook Maurice Stevens Sportpaarden

Carmen Coronel

Working Equitation Rider

Mijn naam is Carmen Coronel, ik ben 13 jaar oud en kom uit Nederland.

En ik weet niet hoe ik zonder paarden moet leven Ik rijd al sinds ik 6 jaar oud ben, ik heb een paard Tango. Tango is een PRE en ik rij wedstrijden met hem! We oefenen Working Equitation. Hij heeft al grote titels achter zijn naam! En ik heb een prachtige Welshpony genaamd Furi, maar helaas heeft hij een operatie gehad en kan hij niet aan een hoog niveau van wedstrijden beginnen. We zijn nu in een revalidatie met hem! Ik rijd wedstrijden in Portugal, ik doe daar de nationale kampioenschap en het gaat super! Zeer hoge scores met het paard van mijn trainer "ZIGZAG"!

Zigzag is een prachtige lustitano ruin! 

Instagram Horsesbycarmen