opc_loader

Emmelie Scholtens

Celeris Rijlaarzen is een jong merk op de Nederlandse markt, voor kwaliteitsvolle en op maat gemaakte rijlaarzen. Eind vorig jaar zijn wij benaderd door Marije Hubers, en na succesvolle testperiode is het sponsorcontract getekend en is Emmelie ambassadeur geworden voor de dressuurlijn van deze exclusieve Rijlaarzen.

Nadat ik eerst zelf een periode wilde ervaren hoe de laarzen van Celeris aanvoelden qua comfort en kwaliteit hebben we afgelopen week het sponsorcontract getekend. Celeris Rijlaarzen zijn zeer comfortabele en modieuze laarzen die direct als gegoten zitten. Alle laarzen zijn maatwerk en je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het laten ontwerpen. Ik ben ontzettend blij met deze samenwerking en draag de producten van Celeris met veel plezier”, aldus Emmelie.

Voor Marije Hubers van Celeris Rijlaarzen is de samenwerking met Emmelie de kers op de taart. “Emmelie is in mijn ogen een amazone die alle eigenschappen vertegenwoordigt die wij ook zien in ons merk Celeris Rijlaarzen. Elegantie, Samenwerking, Perfectie, No nonsens allemaal eigenschappen die wij als merk nastreven”, aldus Marije Hubers.

Op de foto rijdt Emmelie de 6-jarige Fenix (Vivaldi x Houston) tijdens de WK Training in Kootwijk. Emmelie draagt hier de schitterende dressuurlaars Bia, het best verkochte model van Celeris Rijlaarzen.

www.wittescholtens.nl

Merel Blom

Eventingruiterceleris-benelux-merel-blom

Merel Blom is sinds haar jonge jaren actief in de paardensport. Op 5-jarige leeftijd begon zij met rijden op haar zeer eigenwijze pony Sintels Erica. In deze tijd werd er meer zonder dan met zadel gereden en werden de eerste cross hindernissen gesprongen. Op twaalfjarige leeftijd begon Merel het paardrijden serieuzer aan te pakken en reed zij haar tweede pony naar het Z-dressuur en Z-springen. Hierna volgde haar cross carriere waarin zij drie ponies uitbracht op het hoogste niveau en werden de eerste internationale prijzen gepakt. Na in haar junioren periode wat pech te hebben gehad reed zij op 19 jarige leeftijd haar eerste Young-Riders EK met Lady Lorridaile. Hierna volgde nog twee Young Riders EK met respectievelijk de paarden Tosca van de Peerdenbos en Rodeska. In 2011 reed zij haar eerste senioren EK in Luhmuhlen met één van haar persoonlijke favorieten Umberto. 

Inmiddels heeft Merel al met 7 verschillende paarden op drie sterren niveau gereden en staat zij op het punt om met haar talent Rumour has it de overstap te maken naar het 4 sterren niveau. Merel is gezegend met een goed gevoel voor jonge paarden en dit heeft haar al veel successen gebracht. Zo heeft Merel al 4 verschillende paarden aan de start gebracht op het WK voor jonge paarden in Lion d'Angers. Daarbij heeft Merel alle paarden die zij momenteel op drie sterren niveau uitbrengt voor het eerst kennis laten maken met de eventing sport en opgeleid vanaf de L naar hun huidige niveau.

www.merelblom.nl

Sanne Voets

Para Dressuur amazoneSanne Voets

"Paardensport een individuele sport? Dat dacht ik niet!" Sanne draait al bijna een decennium mee op het hoogste niveau in para dressuur en dat succes is niet aan komen waaien. Het is het resultaat van toewijding, moed én een fantastisch team dat ze om zich heen heeft verzameld. Dat team bestaat uit sponsors, suppliers en supporters. Iedereen draagt bij aan het waarmaken van de ambities. Onze gemeenschappelijke delers zijn de passie voor (paarden)sport én de wil om altijd op zoek te zijn naar hoe dingen beter kunnen. Iedereen draagt op zijn eigen manier bij aan het gemeenschappelijk doel dat we samen hebben gesteld. Samen zijn we TeamSV en gaan we voor goud in Tokyo. 

www.sannevoets.comNicole Den Dulk

Para Dressuur amazone

Op 23 april 1980 kwam ik ter wereld in Tegelen. Na de diverse scholen doorlopen te hebben ben ik gaan studeren in Arnhem waarna ik het een en ander van de wereld wilde zien. Ik heb een stage in China doorlopen en een korte periode in Ghana gewerkt waarna ik in Oostenrijk als berggids aan de slag ging. Na de bergen lokte de zee mij en heb 2 jaar op de Disney Cruiseline tussen de Caribieën en Florida gewerkt. Hierna ben ik paarden gaan trainen op een ranch in Canada waarna Engeland als mekka voor de paarden mij erg aantrok. Tijdens een National Hunt training werd mijn paard getackeld door een ander paard en sloegen we samen over de kop, hij kwam bovenop mij en ik brak mijn rug, een complete dwarsleasie op borstniveau tot gevolg. Ik dacht dat ik nooit meer zou paardrijden. Na een korte revalidatieperiode in Engeland kwam ik terug naar Nederland en ging handbiken. Ik reed voor de Nationale selectie wereldbekerwedstrijden in oa. Australie en Canada en won de marathon van Keulen maar het paardenbloed bleef kriebelen. Ik kwam in contact met Chris Haazen die al een para-dressuur amazone onder zijn hoede had en jahoor, ik zat weer op het paard. Samen met Chris op zoek naar een geschikt paard om wedstrijden te rijden kwamen we uit bij zijn buurman Kees van den Hout, hij wilde zijn paard Fifty-Fifty wel ter beschikking stellen en hij zag hem bijna niet meer terug ! Met Fifty-Fifty reed ik verschillende wedstrijden, A-kader scores, en kwam in de Nederlandse selectie met als hoogtepunt een 5e plaats bij het Europese Kampioenschap 2013 in Herning, Denemarken. Mijn droom is deel te nemen aan de Paralympische spelen in Rio, 2016. Na meer als een jaar diverse paarden te hebben geprobeerd Wallace gevonden. Dankzij VzH horses konden we hem snel laten keuren en mocht hij gelijk mee naar zijn nieuwe stal. Het is een Future x Rohdiamant afstammeling van 11 jaar met ervaring, sinds kort behoort hij tot de selecte groep paarden die onder het NOP (nationaal olympisch paard) vallen, super blij mee !   

www.nicoledendulk.com

Malene Nootenboom 

celeris-benelux-malene-nootenboom

Grand prix amazone 

Bijzonder inspirerend is Malene Nootenboom van bewust wedstrijd rijden. Met bewust wedstrijd rijden geeft ze inspirerende trainingen, proefgerichte trainingen en clinics. Ze is met haar eigen paarden succesvol op het aller hoogste niveau! De paarden heeft ze zelf opgeleid van zadelmak tot de GP. Meer informatie over Malene, haar paarden en bewust wedstrijd rijden vind je op haar website.

www.bewustwedstrijdrijden.nl

Maurice Stevens

Springruiter

Maurice Stevens is een getalenteerde springruiter afkomstig uit het Noorden van Nederland. Zijn talent en kwaliteiten in het opleiden en uitbrengen van springpaarden bleef Marije Hubers van Celeris Rijlaarzen niet onopgemerkt. 

“Ik vind het heel erg leuk om jong talent een steuntje in de rug te kunnen geven en hen te ondersteunen met de kwaliteit producten van Celeris. Maurice is jong, ambitieus en getalenteerd, iets wat wij bij Celeris ook graag uitdragen. 

De afgelopen periode heeft Maurice onze producten uitvoerig kunnen testen en hij is erg enthousiast over de kwaliteit en draagcomfort van de springlaarzen en chaps. Met de ondersteuning van Maurice willen we de springlijn van Celeris in de markt onder de aandacht brengen en verder uitbouwen.

www.stalstevens.nl

Anouk van der Pol

Dressuuramazone

Ik ben op 27 september 2000 geboren in Nieuw Zeeland. Toen ik 2 was, is ons gezin terug geëmigreerd naar Nederland. Toen ik 3 zwemdiploma's had, mocht ik eindelijk op paardrijden. Begonnen zonder zadel in de shetlander les. Daarna bij de pony's. In 2010 kochten we een stoute C-pony Speedy van de manege. Hij deed z'n naam alle eer aan. Regelmatig lag ik ernaast, maar heb ook veel van hem geleerd. In 2013 hebben we deelgenomen aan het NK indoor dressuur in het L2. Helaas was ik echt te groot voor hem geworden en moesten we op zoek naar een nieuwe grotere pony. Het werd Evita, een lieve 4-jarige E merrie. Ik heb haar zelf opgeleid en we zijn nu Z2 startgerechtigd in de dressuur. In 2015 werden we 6e op de Hippiade in het M2. En afgelopen NK indoor 14e in het Z1. De afgelopen maanden hebben we het springen opgepakt. Dat gaat goed! We hebben nu 3 winstpunten. 5 mei maken we ons SGW debuut! Op 20 maart werd bekend dat ik het sponsorplan 2016 van startlijsten.nl heb gewonnen. Celeris sponsort in dit plan een paar supermooie op maat gemaakte rijlaarzen. Hier ben ik ontzettend blij mee, want het is altijd erg moeilijk om goede passende rijlaarzen voor mij te vinden. Het was erg lastig om te kiezen uit al die waanzinnige mogelijkheden, maar Marije heeft me daar met al haar ervaring fijn mee geholpen. Nog ongeveer 8 weken wachten op het resultaat. Ik ben nu al benieuwd! Celeris bedankt voor de sponsoring!

www.startlijsten.nl-sponsorplan-2016