opc_loader

Verzorging set leer Herfst en Winter

Deze set ben je nodig in de natte en vieze maanden die de herfst en winter ons brengen. Met de Nano Protect Spray bescherm je je leren laarzen en schoenen tegen water en vuil. Met de luxe leder creme voed je het leer weer zodat ze niks te kort komen.

In de set zitten de volgende items om jouw parels in tiptop conditie te houden in deze natte en viezen maanden

  • Shoeboy's Nano Protect spray
  • Celeris ledercreme - geef in de opmerkingen aan welke kleur je laarzen of schoenen hebben

Shoeboy's Nano Protect Spray voor laarzen en schoenen

Shoeboy's Nano Spray. Als beste schoenenspray getest door Shoeboy's retailers. Innovatieve spray om schoenen en kleding waterafstotend en vuilafstotend te maken. Door de High-Tech samenstelling van dit product zal vuil en vocht geen kans meer krijgen om aan te hechten of in te trekken. 

Hoe werkt de spray voor laarzen en schoenen

De werkzame bestanddelen van Shoeboy's Nano Protect spray vormen nanostructuren op het oppervlak van de schoenen, die een uiterst beschermende film vormen. Bij goed en regelmatig gebruik zal het materiaal van schoenen en kleding écht waterdicht worden. Herhaal de behandeling met de spray zodra het vocht niet meer als parels op het materiaal blijft liggen. De werking van deze shoeboy's houdt langer dan een 'normale' schoenen spray.

De spray is niet geschikt voor lakleer!

Luxe lederwax Celeris 150g

Luxe Celeris lederwax om je laarzen te voeden en te laten glanzen.

29,90 22,90 U bespaart: 23%
Beschrijving

Collonil Suéde en Nubuck Spray

Omdat suède en nubuck een open structuur hebben, kan water makkelijk intrekken en vuil blijven hangen. De Suède+Nubuck Spray impregneert de schoen, waardoor water en vuil niet in de schoen trekken. Dankzij de kleuractivering, die ook in de kleurloze spray zit, blijven kleuren langer mooi. 

Suede Nubuck Blox

Met de Suède Nubuck Box wrijf je vlekken voorzichtig van de schoen. Het blokje heeft een zachte kant voor een milde reiniging en een crêpe kant voor een meer grondige werking.

Suéde borstel zwart

Suède borstel voor het opruwen van suède en nubuck. Kleur zwart.

Carbon Pro Spray

Deze krachtige waterproof bescherming is geïnspireerd op de carbon technologie en werkt als een 'spray-on membrane'. Hierdoor ontstaat er een onzichtbare structuur die zorgt voor een extreem sterke bescherming tegen vocht en vuil. Waterdruppels glijden als parels van het materiaal af.