opc_loader

Verzorging set Lakleer

CarePack Glossy is er voor al jou lakleren laarzen en schoenen!

SHOEBOY'S Patent Leather Care

Reinigt, beschermt, verzorgt lakleer en alle combinaties van lakleer, suède, gladleer of textiel. Leder inspuiten daarna met zachte doek uitwrijven. Geeft lakleer weer prachtige hoogglans!


De CarePack bevat de volgende items om jouw parels weer te laten stralen.

  • Shoeboy's Lakspray, voor het onderhoud van jouw lakleren laarzen en schoenen.
  • Shoeboy's Lakstick, handig formaat om mee te nemen en onderweg je lakleren laarzen en schoenen weer glans te geven. Handig om mee te nemen in je groombag mee op wedstrijd!
15,90 12,50 U bespaart: 21%
Beschrijving

Collonil Lack Mouse

Deze mousse behoudt de elasticiteit en glans van het lak. De toevoeging van elasticiteit verkleint de kans op scheurtjes in het lak. Bovendien heeft de mousse een anti-statisch werking waardoor het lak minder vuil aantrekt. De mousse is eenvoudig aan te brengen op de schoenen en hoeft alleen ingewreven te worden.

Carbon Pure Pomp

De sterkste en meest milieuvriendelijke drijfgasvrije bescherming die er bestaat. Op basis van de Carbon technologie zorgt Collonil Carbon Pure voor een langdurende bescherming voor alle leersoorten tegen water en vuil. Het ademende vermogen van het materiaal blijft intact. Met het UV filter tegen uitdrogen en verkleuren van het materiaal.

Poetsdoek

Zachte witte poetsdoek, 33 x 33 cm. Pluist niet.