opc_loader

Nederland - België - Luxembourg

Ben je op zoek naar kwalitatieve rijlaarzen? Celeris rijlaarzen is een specialist in maatwerk en helpt je graag aan perfect passende rijlaarzen.

Mogelijkheden voor het aanmeten van Celeris rijlaarzen

  • ​Je kunt vrijblijvend op afspraak in onze prachtige studio komen, onze studio is in Een (drenthe). Boek via de agenda je afspraak online in.
  • We komen ook graag bij je thuis of op stal langs om Celeris rijlaarzen aan te meten. Let op, hier worden extra kosten voor gerekend €35,- (België €65,- en Luxembourg €150,-). Bij geen bestelling van rijlaarzen wordt er €95,- voorrijkosten in rekening gebracht.
  • Zelf een aanmeetdag organiseren? Dat kan natuurlijk ook. Een Celeris specialist reist in dit geval af naar de locatie die jou voorkeur geniet, dit kan bijvoorbeeld je eigen huis of stal zijn. Let op, bij geen bestelling van rijlaarzen wordt er €95,- voorrijkosten in rekening gebracht. Voor meer informatie over het organiseren van een aanmeetdag, neem dan contact met ons op!
  • Zelf opmeten is ook een optie, we hebben een uitgebreide aanmeet gids om je daar bij te helpen! Neem dan contact met ons op voor de gids en het bestelformulier.

Aanmeetservice door de gehele Benelux!

Celeris Benelux Hoofdkantoor

Planning visites Nederland 
Stuur een bericht als je op een van onderstaande dagen rijlaarzen wilt laten aanmeten. 

 - Woensdag 13 Juni

 - Vrijdag 22 Juni

 - Dinsdag 3 Juli

 - 14 Juli Waardse Horse Fair

Contactformulier

*
Menu
  • Nederlands
  • English